Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.12.2023 17:40

Проєкт "Зупинка:Я" крокує по громаді

657095f99dc07__velykyj_nashi-proekty_zupynka-ya_1920h896-1-12538ade.webp

На території Кобеляцької громади триває проєкт «Зупинка: Я», який передбачає всебічну підтримку учасників: консультації з психологами, за потреби – з психіатрами; довготривалий супровід; консультування онлайн та наживо тощо. 

У межах проєкту з червня 2023  року щотижня відбуваються консультації практичного психолога для мешканців громади та передбачена видача гуманітарної допомоги. 

Напередодні Дня святого Миколая ті, хто зареєструвалися в проєкті та відвідували консультації з практичним психологом, отримали гігієнічні набори «Для України». Кожен набір розрахований на родину й отримали його сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та родини дітей з особливими освітніми потребами. 

Проєкт «Зупинка: Я» охоплює дві області – Полтавську та Сумську - і триватиме до травня 2024 року.

«Зупинка: Я» реалізовується ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою надання комплексної психологічної допомоги та психоедукації для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу громадян.