Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.05.2024 09:13

У громаді завершився проєкт "Зупинка: Я"

66479e5dcc393__2.jpg

Протягом останніх одинадцяти місяців у нашій громаді діяв проєкт «Зупинка: Я», головним завданням якого було надання комплексної психологічної допомоги для зміцнення психічного здоров’я та запобігати виснаженню й відновлення ресурсу українців.

Днями психологиня Яніна Шабанова востаннє відвідала нашу громаду та мала можливість поспілкуватися з працівниками апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради.

У рамках зустрічі заступник міського голови Михайло Брейко вручив Подяки Кобеляцької міської ради колективу громадської організації «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» та практичному психологу мобільної команди психологічного здоров'я Яніні Шабановій за надану психологічну допомогу жителям Кобеляцької громади.

Завдяки цьому проєкту кобелячани навчилися ідентифікувати ознаки вигорання, запобігати емоційному виснаженню та знаходити у своєму організмі шляхи відновлення.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та нові успішні проєкти у майбутньому. Дякуємо ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» та Яніні Шабановій за турботу про ментальне здоров’я звичайних українців.

1.jpg 2.jpg