Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.09.2023 10:20

Проєкт "Зупинка: Я" продовжує свою роботу

650d40479669c__3.jpg

У межах проєкту «Зупинка: Я», який реалізується ГО «ЦПД «Конфіденс» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), у Кобеляцькій громаді психологиня Яніна Шабанова зустрілася з методистами дошкільних закладів міста Кобеляки.

Під час зустрічі методисти отримали навчальні посібники для батьків та фахівців, які працюють з дітьми, що мають особливі освітні потреби (ООП). Відповідна література буде передана батькам дітей ООП для використання в домашніх умовах.

Книжки розраховані на дітей дошкільного віку. У посібниках - вправи, які допоможуть розвинути креативні та соціально-побутові навички в дітей.

Також батьки та працівники дошкільних закладів отримали книжку  психологині Світлани Ройз «Твоя сила», яка допоможе батькам, які мають дітей з ООП, розібратися у власних емоціях й емоціях дітей, краще зрозуміти себе, сформувати сприятливу атмосферу для розвитку впевненості у дітей.

Окрім того, учасники зустрічі обговорили аспекти подальшої співпраці практичного психолога та колективів дошкільних освітніх закладів, а саме - участь у групових психологічних зустрічах.

Запрошуємо мешканців Кобеляцької громади не зволікати, а вже сьогодні подбати про своє психоемоційне здоров'я й записатися на індивідуальну психологічну консультацію до спеціаліста Яніни Шабанової у межах проєкту «Зупинка: Я».

Безоплатно! Конфіденційно!

Запис на первинну консультацію здійснюється за допомогою гугл-форми за посиланнямВам зателефонують, щоб узгодити час та дату консультації.

Разом ми сильні!

1.jpg 2.jpg 3.jpg