Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

28.08.2023 13:49

Проєкт «Зупинка: Я» діє у громаді

64ec7bc36810d__А4_Зупинка-Я-та-партнери_pages-to-jpg-0001.jpg

Другий місяць поспіль у Кобеляцькій громаді працює практичний психолог. Це стало можливим завдяки проєкту "Зупинка: Я", який реалізовується фахівцями громадської організації "Центр психологічної допомоги "Конфіденс" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Завдяки цій спільній ініціативі у Кобеляцькій громаді психологиня Яніна Шабанова безкоштовно, конфіденційно та професійно надає психологічну допомогу батькам (зокрема батькам та опікунам дітей з ООП), родинам із дітьми до 18 років, у сім’ях яких загинули годувальники, спеціалістам сфери «людина-людина», які працюють із дітьми, і зіткнулися з вигоранням.

З метою розширення спільної діяльності, надання фахової психологічної допомоги дітям із особливими освітніми потребами на їхнім батькам, громадська організація «Наші особливі діти» та ГО «ЦПД «Конфіденс» підписали Меморандум про співпрацю. Інноваційні методики, перевірені на практиці вправи, цікавий теоретичний матеріал та консультації допоможуть нашим особливим діткам та їхнім батькам долати труднощі, відновлюватися, ставати стійкішими.

Окрім того, запрошуємо мешканців громади скористатися нагодою та записатися на найближчі дати - 29 та 31 серпня, щоб отримати  консультацію від психологині Яніни Шабанової. Реєстрація за цим посиланням.

Графік на вересень буде оприлюднено незабаром.

IMG_6925.jpg