Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.09.2023 15:19

Завершено роботи по ремонту доріг

65084043d420e__3.jpg

Як уже повідомлялося, цього літа було здійснено ямковий ремонт вулиць міста Кобеляки. Ремонту підлягали вулиці, які мали соціальне значення та велику інтенсивність руху.

Ремонт було проведено по вулицях: Пушкіна, Юрʼївської, Покровської, Павла Загребельного, Касьяна, Золотаренка, Дніпровської, Мільйонної. Вулиці ж Раїси Кириченко та Батиря були зроблені частково.

Минулого тижня, підрядною організацією було завершено роботи по вулиці Батиря та Раїси Кириченко. Головною причиною затримки було те, що асфальтну суміш виробляє лише одне підприємство по Полтавській області. Тож і були певні перебої з постачанням матеріалу.

Загалом з міського бюджету на вказані роботи виділено та повністю використано близько 1,5 млн грн.

Також було здійснено грейдерування та висипка ґрунтово-щебеневою сумішшю по вулицях: Шкільна, Козацька, Гатищанська, Заворскло, Зарічанська та провулків: Гоголя, Шевченка й М.Черненка.

Хочемо повідомити, що роботи з грейдерування доріг місцевого значення по усіх старостинських округах будуть продовжуватися й надалі. Наразі здійснюється реєстрація новопридбаного грейдера для ККП «Водоканал Плюс». Вартість якого понад 4,5 млн грн.

Окрім того, на умовах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів були виділені кошти та здійснено поточний ремонт ділянок доріг місцевого значення – О 1708102 Кобеляки-Просяниківка та О 1714197 Селещина-Нехвороща-Лівобережна Сокілка-Світлогірське. Загальна вартість робіт склала 9,3 млн грн.

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg