Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.08.2023 12:15

Запрошуємо до вражень!

64e3574f3d9d9__зображення_viber_2023-08-10_16-30-53-034.jpg

Екопарк у Кобеляках – це місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста, де можна годинку-другу відволіктися від життя в умовах війни, насолодитися красою природи, яку дбайливо доглядають працівники підприємства, та потішитися спогляданням за тваринами. Чисто, охайно, багато відвідувачів і, звісно ж, є на кого подивитися.

Неможливо пройти повз грайливих єнотів, цікавої мавпочки та дружньої родини кабанів. Вашу увагу прикують поважні павичі, спритні лисички та безліч інших представників фауни: гуси, екзотичні голуби, орли, кози, поні, коні, вівці, олені. Особливі емоції викличуть новонароджені малята дикобразів та лані.

Співробітники не забули і про комфорт гостей, адже на території закладу облаштовано зони відпочинку, де можна посмажити м'ясо, овочі та влаштувати пікнік на свіжому повітрі.

Окрім того, триває активна підготовка до роботи у зимовий період, здійснюється заготівля харчів для тварин та лаштування утеплених вольєрів.

Директор комунального підприємства Сергій Фролов щиро запрошує на гостини до екопарку та зазначає: “Ми працюємо, щоб жителі нашої громади та сусідніх областей мали можливість насолодитися затишною атмосферою, отримати безліч яскравих емоцій та вражень і зробити цікаві фото на згадку”.

Екопарк працює шість днів на тиждень з 8:00 до 20:00.

Понеділок - санітарний день

Важливим є те, що у період воєнного стану квитки безкоштовні.