Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

14.07.2023 11:53

Спільний проєкт міської ради та МОМ «Людський вимір» продовжує свою роботу

64b10cf1c7437__photo_2023-07-14_10-33-33.jpg

Нагадаємо нашим читачам, що Кобеляцька громада брала участь у діалогових сесіях у рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад». За результатами навчань наша громада потрапила до 15-ки громад Полтавської області для участі у діалогових сесіях – «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку».

Днями міська рада отримала обладнання – 1 ноутбук, 8 планшетів з програмним забезпеченням та сім-картами для збору та аналізу даних.

У рамках проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку» команда, до складу якої ввійшли: працівники виконавчого апарату, структурних підрозділів міської ради, комунального підприємства «Водоканал Плюс», Молодіжної ради, громадськість, візьмуть участь у серії діалогових зустрічей, де зможуть обмінятися ідеями та знаннями з іншими учасниками проєкту та найголовніше – перевірити на практиці отримані знання.

Головною метою діалогових сесій, на думку команди МОМ, є покращення взаємодії між місцевою владою та громадськістю у вирішенні проблем та згуртування громади, як відповідальної спільноти, а також підвищення залучення мешканців громади до прийняття рішень на місцевому рівні.

Дякуємо за організацію заходів та надане обладнання Міжнародній організації з міграції (МОМ).

Проєкт реалізується за допомоги Міжнародної організації з міграції та фінансової підтримки Уряду Канади, Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку. Впровадження активностей проєкту в Полтавській області здійснює виконавчий партнер – БО «Світло надії».

IMG_E6692.jpg photo_2023-07-14_10-33-33.jpg photo_2023-07-14_11-43-26.jpg