Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

31.05.2023 15:53

«Людський вимір» ч.3

6477435b9a63d__photo_2023-05-31_15-52-05.jpg

29 та 30 травня 2023 року представники Кобеляцької та Білицької громад у рамках проєкту «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади», який фінансується Урядом Канади, Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку взяли участь у третьому завершальному модулі навчальних тренінгів на тему: «Формування інклюзивного курсу дій на основі фактичних даних в територіальних громадах». Даний проєкт є важливим кроком для розвитку громад та впровадження нових технологій в управління на місцевому рівні.

Впродовж трьох циклів тренінгів учасники навчилися збирати, обробляти дані та використовувати їх для прийняття ефективних рішень.

Навчальна програма передбачала теоретичну та практичну складові, інтерактивні вправи, роботу в командах.

Під час навчання були обговоренні найбільш важливі і нагальні потреби в громадах та сформована спільна розробка планів щодо їх подальшого вирішення.

Отримані знання будуть використані учасниками тренінгу у подальшої роботи, яка складатиметься з трьох діалогових сесій та консультування з написання грантової заявки.

Щиро вдячні організаторам проєкту БО «Світло Надії», тренерам - Василю Карманенку та Вікторії Балюк за цікаву подачу матеріалу, чудову комунікацію з учасниками та можливість навчатися і вдосконалюватися.

Наразі у рамках даного проєкту розробляється анкета (опитувальний лист) з метою вивчення громадської думки щодо ефективного та безпечного управління відходами на території міста Кобеляки. Тому, найближчим часом, Кобеляцька міська рада звернеться до місцевих мешканців з проханням долучитися до анкетування.

Опрацьовані дані будуть використані для розробки та вдосконалення стратегії збору, сортування, вивозу відходів, що відповідають потребам та пріоритетам населення.

На основі даного опитування буде розроблено грантову заявку для подальшої участі в рамках проєкту «Людський вимір».

photo_2023-05-31_15-51-25.jpg photo_2023-05-31_15-52-05.jpg