Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

25.10.2024 15:51

Захист і турбота: оновлене укриття для дітей

fdde30f6-b704-49fd-964a-505b01c95cd7.jpg

Виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Кіптілий разом з представниками Райффайзен Банку Артемом Нідзельським та Світланою Чуб відвідали укриття в міському дитячому садку «Золотий півник», облаштоване завдяки підтримці KSE Foundation.

Під час візиту керівництво громади, представники банку та відділу освіти міської ради оглянули результати ремонтних робіт і переконалися, що 220-ти дітлахам, з яких 35 – це діти ВПО, у сховищі комфортно та безпечно. Окрім того, гості мали можливість поспілкуватися з директором й колективом садочка, оглянути групи та обговорити важливість створення безпечних умов для найменших жителів громади.

Артем Нідзельський зазначив, що це укриття стало 35-м, облаштованим завдяки програмі #ЗАХИСТОК: Безпечна освіта, яку реалізує Райффайзен Банк.

У рамках ремонту були виконані роботи з демонтажу старих дверей та електромереж, заливка бетонної підлоги, облаштування санвузлів, фарбування стін і стелі, монтаж освітлення та вентиляції. Також було придбано дитячі меблі, облаштовано обмостку, перекрито дах та зроблено багато інших робіт.

Колектив дитячого садка та батьки вихованців щиро дякують Райффайзен Банку та KSE Foundation за допомогу у створенні безпечного середовища для дітей. Це надзвичайно важливо в умовах сьогодення, коли безпека є головним пріоритетом для всіх.

У ході розмови Василь Кіптілий висловив щиру подяку представникам банку за фінансову підтримку у реалізації проєкту по ремонту укриття та висловив надію на подальшу плідну співпрацю в реалізації інших важливих соціальних проєктів.