Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.07.2024 14:47

Робота служби у справах дітей

669e46ffc447c__Dark-Gray-Modern-School-Facebook-Post.jpg

Минулого тижня працівники служби у справах дітей апарату виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділення поліції № 2 Полтавського РУП ГУНП здійснили спільний виїзд на територію Вільховатського старостинського округу в села Лівобережна Сокілка та Шевченки.

Виїзд було здійснено з метою перевірки умов проживання вразливих сімей та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на обліку вищезазначених установ. Під час виїзду відвідано 2 родини, в яких виховується 8 неповнолітніх дітей.

За результатами обстежень складено відповідні акти, членам сімей надано ряд консультацій щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, шляхів подолання конфліктів, вікових особливостей розвитку дітей, ролі сімейного оточення на їх соціалізацію, проведено роз’яснювальну роботу стосовно дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання. Батьків попереджено про правові наслідки безвідповідального батьківства.