Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.02.2024 16:31

24 лютого громада попрощається з Василем Прокопієм

65d75b6846e52__-ГЕРОЇ_1.jpg

27-ми річний уродженець с. Озера Василь Прокопій загинув 18 лютого 2024 року під час проходження військової служби. У нього залишилась мама, рідні брати та сестри, друзі.

Прощання з Василем відбудеться у суботу, 24 лютого 2024 року. Траурна колона почне рух о 11:00 від будинку де мешкає мати в с.Озера. Поховають героя на сільському кладовищі.

Висловлюємо щирі слова співчуття родині загиблого. Низько схиляємо голови у скорботі.

Довідково: Прокопій Василь Трохимович народився 02 квітня 1997 року в селі Григоро-Бригадирівка колишнього Кобеляцького району у багатодітній родині.

Початкову освіту здобув у Григоробригадирівській школі. Далі навчання в Озерському навчальному закладі по закінченню якого, опанував професію маляра-штукатура.

Далі проходження військової служби. Останнім часом проживав та працював у місті Горішні Плавні. Звідти й призивався на військову службу. Під час якої зарекомендував себе відданим своїй державі та побратимам. Має нагороди. Після останнього поранення мав звільнитися з військової служби, та все ж Василь вирішив залишитися. Працював інструктором з індивідуальної підготовки.

Та трапилося нещастя. 18 лютого 2024 року Василь Прокопій загинув під час проходження військової служби.