Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.02.2024 08:59

Сертифікати для ВПО

65bb4167612f8__1.jpg

У Кобеляцькій громаді за сприяння фахівців благодійної організації «Світло надії», для внутрішньо переміщених осіб, які належать до вразливих категорій населення – 60 і старше та мати/батько одинаки, видавали сертифікати. Їх вартість складає 2000 грн на продукти харчування та 1500 грн на засоби гігієни. Використати їх можна в мережі магазинів АТБ і EVA.

Попередньо було реєстрацією понад 280 власників домогосподарств, які підпадали під категорії. Отримало сертифікати близько 270 осіб. Окрім того, цього дня, всі охочі мали змогу відвідати групове інформативне мінізаняття з психологом та покращити своє ментальне здоров’я.

Це вже вдруге, коли представники організації видають сертифікати для переміщених осіб, які зареєстровані та проживають на території Кобеляцької громади. Минулого разу, у листопаді 2023 року, допомогу отримали внутрішньо переміщені особи, які належали до категорій: люди з інвалідністю, багатодітні родини та вагітні.

Загалом у рамках цього проєкту та за підтримки міжнародної гуманітарної організації «АКТЕД» допомогу отримало понад 400 домогосподарств.

Дякуємо представникам благодійної організації «Світло надії» за реалізацію ще одного спільного проєкту.

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg