Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.12.2023 18:44

Комісією рекомендовано земельні питання

658319efc1898__IMG_2867.JPG

20 грудня, під головуванням Миколи Андрієнка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

Спершу депутати затвердили порядок денний, який налічував 9 питань, які стосувалися: затвердження порядку здійснення державного контролю за використанням земель комунальної власності; передачі земельних ділянок з комунальної власності в державну власність; припинення права постійного користування та приєднання земельної ділянки до земель запасу Кобеляцької міської ради тощо.

У ході роботи члени комісії надали дозвіл Кобеляцькому підприємству “Водоканал Плюс” на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення і експлуатації основних, підсобних будівель та споруд технічної інфраструктури на території Кобеляцької міської ради.

У результаті тривалого обговорення депутати рекомендували до розгляду на черговій сесії питання: «Про розгляд заяви підприємства «Полтавафармація» щодо розробки технічної документації із землеустрою (встановлення меж земельних ділянок) та «Про розгляд подання Північно-Східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства щодо віднесення земельних ділянок до самозаліснених на території Кобеляцької міської ради» та інші.

Питання, яке стосувалося укладення договору оренди земельних часток (паїв), депутати залишили на доопрацювання.

Відповідно рекомендацій профільної постійної комісії до проєкту порядку денного чергової сесії міської ради було включено 8 із 9 питань.

IMG_2867.jpg IMG_2876.jpg