Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.12.2023 11:26

Чужих дітей не буває. Є діти, яким потрібна підтримка

6582b33d7215f__1.jpg

19 грудня 2023 року на базі кабінету психологічної підтримки БО «Світло надії», який діє при Кобеляцькому ліцеї Полтавської обласної ради спеціалісти служби у справах дітей виконавчого комітету Кобеляцької міської ради провели захід «Чужих дітей не буває. Є діти, яким потрібна підтримка».

До круглого столу долучились працівники центру соціальних послуг Кобеляцької міської ради, практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти міста Кобеляки, сектору ювенальної превенції відділення поліції № 2 (м. Кобеляки) Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області та психолог благодійної організації «Світло надії».

Головним завданням зібрання є здійснення соціального захисту дітей, в тому числі внутрішньо переміщених, і профілактики серед них правопорушень; своєчасного та належного реагування на випадки жорстокого поводження, у тому числі домашнього насильства, від яких постраждали чи стали свідками діти; надання відповідній категорії дітей повного спектра необхідної допомоги у тій чи іншій критичній ситуації.

У ході круглого столу були напрацьовані спільні дії щодо проведення заходів з профілактики правопорушень, соціального захисту і супроводу дітей, які потрапили у складні життєві обставини.

Захід відбувся за ініціативи служби у справах дітей виконавчого комітету Кобеляцької міської ради.

зображення_viber_2023-12-19_16-28-06-614.jpg