Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

16.12.2023 12:33

Стратегію розвитку громади підготовлено до затвердження

657d7cbfea1ff__8.jpg

Нещодавно під головуванням заступника міського голови Сергія Омельченка відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Кобеляцької громади.

Участь у роботі засідання взяли виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко, заступник міського голови Михайло Брейко, депутат Полтавської районної ради Олександр Ломаков, представники закладів освіти, культури, охорони здоров’я, громадських організацій та депутати.

«Стратегічне планування є необхідною умовою сталого розвитку кожної громади. Процес розробки був важким та тривалим. Та все ж міська рада спільно з жителями громади активно працювала над формуванням власної стратегії розвитку намагаючись включити до даного документу важливі оперативні та стратегічні цілі», – зазначив у своєму виступі Сергій Омельченко.

У ході роботи засідання головний спеціаліст сектору економічного розвитку та інвестицій апарату виконавчого комітету міської ради Марина Пелюхня також ознайомила присутніх з планом реалізації заходів на наступні роки.

На заключному засіданні, а саме таким воно було, учасники робочої групи підтримали сформовані напрямки роботи.

Наступним кроком буде затвердження даного документу членами виконавчого комітету та депутатським корпусом.

Нагадаємо нашим читачам, що робоча група з розробки Стратегії розвитку свою роботу проводила відкрито та прозоро. Одним з кроків у розробці стратегічного документу було вивчення думки мешканців громади шляхом опитування. Під час засідань групи тривали дискусії та обговорення по напрямках роботи та вносилися зауваження й пропозиції до проєкту документа. Окрім того, проєкт Стратегії погоджений Полтавською обласною військовою адміністрацією та отримав звіт про стратегічну екологічну оцінку.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg