Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.12.2023 15:55

У Кобеляках відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

657c5ae152e26__8.jpg

Проведення благодійних ярмарків стало доброю традицією для жителів та гостей Кобеляччини. Громадяни об’єднуються, щоб досягти спільної мети – допомогти воїнам Збройних Сил України.

Сьогодні, 15 грудня 2023 року, Відділом культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради було організовано та проведено благодійний захід – «Подаруй тепло захисникам на Різдво» до якого долучилися трудові колективи закладів освіти, культури та медицини громади.

Відвідувачі ярмарку мали можливість придбати: запашну випічку, солодощі, власноруч виготовлені прикраси, предмети домашнього вжитку тощо.

У підсумку, спільними зусиллями вдалося зібрати 36 110 грн. За зібрані кошти планується придбати хімічні грілки, які будуть передані через волонтерів нашим захисникам на фронт.

Особливість цих грілок полягає в тому, що вони містять суміш натуральних інгредієнтів, які після активації киснем (повітрям) вступають в реакцію, виробляючи тепло. На відміну від електронних пристроїв, вони не розряджаються, не бояться води та бруду.

Дякуємо усім, хто долучився до благодійного заходу. Дякуємо за активність та небайдужість у цей складний для усіх нас час.

Робимо все можливе для найшвидшої перемоги!

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg