Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

11.12.2023 09:44

Результати засідання Конкурсної комісії

6576bdcd182c4__Виконком.JPG

Відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням тридцять шостої сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання №26 від 29 серпня 2023 року Кобеляцькою міською радою 08.12.2023 проведено засідання конкурсної комісії з відбору суб’єкта оціночної діяльності для визначення вартості ціни двох земельних ділянок несільськогосподарського призначення, а саме:

  • площа земельної ділянки – 0,1653 га за адресою: м. Кобеляки, вул. Покровська, 1 Г- 3, цільове призначення (код КВЦПЗ - 11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості;
  • площа земельної ділянки – 0,0084 га за адресою: м. Кобеляки, вул. Полтавська, 2 - В, цільове призначення (код КВЦПЗ - 03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Згідно п. 4.3 Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель у випадках, коли на участь у конкурсі не надійшло жодної заяви або за рішенням Комісії переможця конкурсу не визначено, приймається рішення щодо проведення повторного конкурсу та призначається дата його проведення.

У зв’язку з неподанням документів учасників конкурс вважається таким, що не відбувся. Членами конкурсної комісії оголошено повторний конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

Дата проведення конкурсу буде зазначена повторно в оголошенні.