Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

09.12.2023 11:20

Підготовка до чергової сесії триває

65743164635a1__IMG_7794.JPG

Члени профільної постійної комісії з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва рекомендували внести на розгляд чергової сесії міської ради питання «Про оприлюднення проєкту рішення «Про затвердження правил благоустрою територій населених пунктів Кобеляцької міської ради».

Необхідністю розгляду даного питання було приведення у відповідність до законодавства нових Правил з благоустрою, які будуть діяти на території кожного населеного пункту Кобеляцької громади.

Затвердження даного проєкту буде здійснюватися в кілька етапів. Першим - передбачається оприлюднення нових правил на сайті міської ради для збору пропозицій та зауважень від жителів громади. Триватиме він 30 днів.

Наступним кроком буде опрацювання пропозицій та аналіз регуляторного впливу. І лише тоді остаточне його затвердження.

У ході роботи засідання депутат міської ради Олег Славянський порушив питання відсутності дорожніх знаків на перехрестях міста Кобеляки, що призводить до аварійних ситуацій.

Члени профільної комісії підтримали пропозицію Олега Володимировича та рекомендували КП «Водоканал Плюс Кобеляцької міської ради» здійснити перевірку перехресть на наявність/відсутність дорожніх знаків. Після проведення аудиту керівництво комунального підприємства має подати офіційну інформацію для вивчення членам профільної комісії та подальшого вирішення даного питання.

Засідання провів голова профільної комісії Микола Попик, участь у роботі засіданні взяли – заступник міського голови Сергій Омельченко та начальник юридичного відділу Аліна Деркач.

IMG_7791.jpg IMG_7794.jpg IMG_7799.jpg IMG_7801.jpg