Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

08.12.2023 16:00

Погоджено питання земельної комісії

65732187eacdb__2.jpg

У рамках підготовки до чергової сесії міської ради Микола Андрієнко провів засідання профільної постійної комісії з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

У засіданні взяли участь в.п. міського голови-секретар ради Василь Фещенко, його заступник Сергій Омельченко, депутати міської ради: Анатолій Кривуля, Ніна Ясинська, Роман Киценко, Василь Рафальський, Павло Голтвянський та Василь Кіптілий, начальник відділу земельних ресурсів апарату виконавчого комітету Віталій Миркало, старости та заявники, питання яких було включено на розгляд засідання.

Формуючи порядок денний депутати додатково включили чотири питання. Загалом цього дня було заплановано до розгляду 92 питання.

Під час роботи були розглянуті питання:

- надання дозволів на розробку технічних документацій із землеустрою;

- затвердження технічних документацій із землеустрою (рілля та пасовища);

- надання дозволів на затвердження технічних документацій із землеустрою (експлуатація основних та підсобних будівель, індивідуальне садівництво, пасовища);

- укладення договорів оренди/надання в оренду земельних ділянок/продовження чи припинення договорів оренди та ряд інших питань.

Тривалого обговорення набуло питання про продаж земельних ділянок для ведення селянського (фермерського) господарства та про затвердження проєкту землеустрою та на надання дозволу на відведення земельної ділянки для поводження з твердими побутовими відходами на території Красненського старостинського округу.

Підбивати підсумки засідання комісія рекомендувала зняти на до вивчення шість питань. До деяких проєктів рішень внести зміни. Всі інші проєкти рішень були погоджені до включення на чергову сесію.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg