Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

05.12.2023 09:27

Відкрито клас безпеки у громаді

656ed148ba9c5__0402ck8e-185a-1200x630.png

4 грудня в опорному закладі “Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара” відбулося урочисте відкриття першого класу безпеки у громаді. На заході були присутні: виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко, заступниця міського голови Олена Стаднікова, начальник відділу освіти Дмитро Жуган та представники депутатського корпусу, управління ДСНС у Полтавській області й Кобеляцького відділу поліції.

Ліцеїсти презентували облаштовані локації новоствореного кабінету, а саме: зони пожежної та мінної безпеки, острівці правил дорожнього руху, медичної допомоги та ігровий куточок.

«Клас Безпеки» забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом та ознайомчими макетами, щоб діти змогли вивчити й засвоїти правила безпеки та дізнатись більше про роботу екстрених служб. Школярі матимуть можливість ознайомитися детальніше з роботою рятувальників, правоохоронців, медиків, а також воїнів ЗСУ.

Створення таких класів це не просто навчання, а ініціатива, яка надає дітям навички та знання, що є дуже корисними у повсякденному житті.

Бережіть себе і вивчайте правила безпеки.

Все буде Україна!

Детальніше у відео