Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.11.2023 13:03

Робота служби у справах захисту дітей

65686bfe5fd80__654b222ba1391__ввв.png

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка щорічно триває з 25 листопада до 10 грудня, працівниками служби у справах дітей апарату Виконавчого комітету міської ради спільно з фахівцями соціальної роботи Центру з надання соціальних послуг здійснено виїзд до Підгорянського старостинського округу.

Під час якого представники служби захисту дітей відвідали сім'ї в яких проживають діти, що перебувають в складних життєвих обставинах. З батьками проведено профілактичну роботу щодо недопущення випадків  конфліктних ситуацій в сім’ях, особливо у присутності дітей та про наслідки, які можуть бути за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Окрім того, рекомендовано уважніше ставитися до соціального оточення та проведення дозвілля дітей, дотримуватися санітарно-гігієнічних норм утримання помешкання та вести здоровий спосіб життя.

Довідково: метою щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім`ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту жінок.