Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

29.11.2023 09:00

Триває підготовка до чергового засідання Виконавчого комітету

6566e1a1a02a1__IMG_9069.jpg

Відповідно до Положення про порядок та умови надання матеріальної допомоги мешканцям Кобеляцької міської територіальної громади затвердженого рішенням Виконавчого комітету від 31.07.2023 року при міській раді діє медична комісія головним завданням якої є розгляд пакетів документів поданих жителями громади на лікування. До складу медичної комісії входять представники відділу соціального забезпечення апарату Виконавчого комітету, депутати та представники охорони здоров’я. Очолює комісію заступниця міського голови Олена Стаднікова.

До порядку денного засідання було включено 14 заяв. У ході роботи більшістю голосів було погоджено 9 пакетів документів на лікування та оперативне втручання та 2 – на поховання: членам родини загиблого військовослужбовця й на поховання особи, яка не досягла пенсійного віку та на момент смерті не працювала.

Інші три заяви, не були погоджені комісійно через невідповідність поданих документів.

Загальна сума, яка пропонується до виділення 107 тис. грн. Тож на черговому засідання виконавчого комітету міської ради буде прийнято остаточне рішення по кожному пакету документів.

IMG_9066.jpg