Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.11.2023 16:48

Результати відкритого чемпіонату першості Кобеляцької громади

65523735cae32__IMG-38690689d25507ad0588c79d0d8e5e76-V.jpg

11-12 листопада на майданчику зі штучним покриттям Кобеляцької ДЮСШ відбувся ІІ тур відритого чемпіонату та першості  Кобеляцької міської  ради з міні-футболу  серед чоловічих команд.

Не зважаючи на погодні умови  команди підійшли до ігор з повною готовністю та самовіддачею.

У першій грі вільховатський «Водник» впевнено переміг місцевий «Лідер» 14:0. Слід зазначити, що проти досвідчених та набагато старших спортсменів з Вільховатки протистояли зовсім юні  хлопчаки 2009 – 2010 років народження.

В наступному матчі виявляли переможця між команди «Колос» з Павлівки та сухинівська «АФК Стріла». Без перебільшення, це був один із перших видовищних матчів ігрового дня.

 Команди продемонстрували непоступливий характер та спортивну злість. Першими у воротах «Колоса»  відзначився колектив з Сухинівки. Невдовзі вони ж і подвоїли рахунок. Своєю чергою, павлівчани не згнітилися перед суперником та почали більш агресивно діяти, що і дало дивіденди у вигляді забитого м’яча у ворота своїх візаві. Не зменшуючи обертів «колосяни» відзначилися вдруге. Здавалося, що матч так і закінчиться нічиєю 2:2. Але з таким результатом не погоджувався «Колос», який на останній хвилині забив переможний м’яч.

Тож як підсумок вольова перемога «Колоса» з рахунком 3:2.

Вдруге цього дня на майданчику з’явилися вільховатські футболісти. Цього разу вони зустрічалися з канавською «Оріллю». Не зустрівши належного опору з боку суперника «Водник» впевнено переміг 7:0.

Досить цікавою та видовищною видалася гра між «Прапором» й «Іванівкою». Команди по-черзі атакували ворота своїх суперників. В одній з атак «прапоряни» забили гол. Невдовзі «Іванівка» зрівняла рахунок. На майданчику точилась запекла боротьба, адже колективи не збиралися втрачати залікові бали. В одному з епізодів спортсмен з Іванівки отримав покарання у вигляді червоної картки, що і вплинуло на результат. «Прапор» дотиснув «Іванівку» перемігши 5:3.

У передостанньому матчі ігрового дня зустрічалися досить принципові та непоступливі суперники, такі як місцевий «Граніт» та мідянівський «Урожай». Принциповість у даній грі полягала в тому, що ряд досить досвідчених гравців «Граніту», які раніше грали у футбол за «Урожай», деякі з них були й призерами та чемпіонами.

Більшість любителів та представників команд звичайно ж віддавали перемогу містянам, але зовсім другої думки були «урожайовці». Гра розпочалася під дощ. Гравці команди «Урожай» не ставали в глухий захист, в деяких епізодах атакували, і здобувши право пробили десятиметровий штрафний удар, впевнено реалізували свою можливість повести в рахунку. Перша гра закінчилась рахунком 1:0 на користь «Урожая».

В другій половині матчу «Граніт» насідав на ворота суперника, раз по раз створюючи небезпечні моменти, але цього дня «урожаївський» воротар досить впевнено діяв у своїх володіннях.

Наприкінці зустрічі гравці  «Граніту»  все ж зрівняли рахунок, але на більше не вистачило часу. Результат гри - 1:1.

У заключному матчі «Друзі» перемогли все тих же юнаків з «Лідера» з рахунком 6:2.

У неділю «Орлик» переміг рибалківський «Спартак» 8:5.

Багатою на голи видалася гра між «Орликом» та ветеранами місцевого футболу командою «Друзі». За дві хвилини до кінця гри «Орлик» вів в рахунку 9:6, та ветерани не збиралися поступатися, і замінивши воротаря на польового гравця скоротили різницю м ҆ячів до мінімуму.

Та на жаль, їм не вистачило зовсім трішки щоб звести результат матчу до нічийного рахунку. В підсумку орляни здобули переможну звитягу 9:8.

IMG-60c3062d2a62f245f5ae9dd01a3eb4c3-V.jpg Інформація-міні-13.11.-2023_page-0001.jpg