Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.11.2023 15:20

Налагодження співпраці для досягнення максимальних результатів у сфері безпеки пасажирських перевезень та збереження автомобільних шляхів громади

654e2e2b28d41__4.jpg

Забезпечення безпеки пасажирських перевезень, дотримання габаритно-вагового контролю перевізниками на автошляхах Кобеляцької громади було обговорено під час наради, яку провів заступник міського голови Сергій Омельченко за участю начальника відділу державного нагляду у Полтавській області Державної служби України з безпеки на транспорті Дмитра Ткаченка, керівників сільськогосподарських підприємств, перевізників, представників дорожньо-патрульної служби та старост міської ради.

Учасники зібрання обговорили шляхи забезпечення належного рівня надання послуг з перевезення пасажирів та дотримання контролю у здійсненні перевезень вантажними транспортними засобами, як на автошляхах місцевого, так і державного значення. Окреслили подальші кроки взаємодії по цих питаннях на території Кобеляцької громади.

У ході зустрічі Дмитро Ткаченко також надав відповіді на питання керівників сільськогосподарських підприємств.

Метою зустрічі було налагодження співпраці та консолідації зусиль для досягнення максимальних результатів у сфері безпеки пасажирських перевезень та збереження автомобільних шляхів громади.

3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg