Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.11.2023 09:50

Проєкт «Курс на Незалежність» дає нові можливості

654de0b21080b__1.jpg

У рамках проєкту «Курс на незалежність», який тривав протягом 2023 року, місцевий підприємець Марк Рибалко передавав власну продукцію міській владі, яка завдяки волонтерам все отримане відправляла нашим захисникам.

Закінчується календарний рік, закінчується і проєкт. Цього разу Марк передав продукти харчування тривалого зберігання на суму понад 14 тис.грн.

Нагадаємо нашим читачам, що житель міста Кобеляки Марк Рибалко став переможцем проєкту «Курс на Незалежність», який організовано завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та агропромислового холдингу «Астарта-Київ». Партнером з впровадження є благодійний фонд «Повір у себе». 

Головною метою проєкту є: посилення малого виробництва; покращення економічного добробуту мешканців громад та забезпечення продовольчої безпеки в умовах війни. Тож і була домовленість, що вся отримана продукція буде передана нашим землякам - військовослужбовцям, які захищають державу від посягань ворога.

Для нас уже давно минув той час, коли слово «війна» асоціюється тільки з Другою світовою. Україна – поле бою. Українці – приклад мужності, стійкості, незламності та сили духу. Ми – єдиний  організм, який захищає, рятує, допомагає і підтримує. 

Спільними силами наближаємо нашу перемогу. Слава Україні!

2.jpg 3.jpg