Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

09.11.2023 16:45

Головне із засідання виконкому міської ради

654cf0971ef76__Виконком.JPG

На черговому засіданні виконавчого комітету Кобеляцької міської ради під головуванням в.п. міського голови-секретаря ради Василя Фещенка та за участі керуючого справами (секретаря) виконкому Олени Постольник було розглянуто понад сорок важливих питань як для громади, так і для її жителів.

Серед розглянутих були й питання соціального характеру. Так члени виконкому підтримали клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці громади – Наталії Шикітці. Це звання присвоюється жінкам, які народили та виховали до 8-ми річного віку 5-ох і більше дітей. Також було надано право на отримання соціальних послуг у Центрі надання соціальних послуг жителям громади, які цього потребують.

Погодили й відновлення дорожніх знаків, які вказують початок та кінець населеного пункту, які були демонтовані на початку введення воєнного стану в Україні.

Внесли зміни до режиму роботи у закладах освіти, які стосуються тривалості роботи у садочках.

У ході засідання були розглянуті й питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій,  статусу дитини позбавленої батьківського піклування, реєстрації місця проживання дитини тощо.

Не залишились осторонь і питання опікунської ради та ряд інших.