Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

07.11.2023 17:01

Облаштування території кладовища

654a51613b2ce__4.jpg

У селі Ліщинівка знаходиться кладовище на якому здійснено поховання німецьких полонених часів Другої світової війни. Впорядкування території кладовища постійно тримається на контролі міської влади. Цього разу, до облаштування території долучилися і працівники КП «Водоканал Плюс». Для цього був використаний дисковий гідравлічний обрізувач, завдяки якому вдалося розчистити молоду поросль вздовж паркану.

Територію, де не змогла під’їхати техніка, розчистили комунальники за допомогою бензопил. Вся спиляна деревина буде перебита на щепу для опалювання закладів соціальної сфери.

Дисковий гідравлічний обрізувач вдалося придбати завдяки участі у проєкті «Людський вимір: Інклюзивні дані для стабільності та розвитку» та за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади. Виконавчий партнер проєкту у Полтавській області – БО «Світло надії».

Нагадаємо жителя громади, що опікуються кладовищем ще й наші давні друзі з міста-побратима Зінген (Німеччина) – Кармен Шайде, яка наразі координує дружні зв’язки та Віллі Вільгельм Вайбель – саме він сприяв становленню дружніх відносин та за його ініціативи вони були започатковані. До речі, цьогоріч виповнилося рівно 35 років з моменту підписання Меморандуму про партнерські стосунки.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg