Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.11.2023 09:40

Дисковий обрізувач для потреб громади

6544a3f5405ca__1.jpg

Комунальне підприємство «Водоканал Плюс» Кобеляцької міської ради отримало обладнання – гідравлічний дисковий обрізувач дерев та молодої порослі. Його було придбано у рамках проєкту «Людський вимір: Інклюзивні дані для стабільності та розвитку».

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради подав заявку на участь, представники громади пройшли навчання та успішно презентували власну ідею – «Покращення екологічно-безпечного середовища Кобеляцької громади». План реагування на нагальну потребу отримав фінансову підтримку, завдяки якій і придбали обладнання.

Наразі працівники комунального підприємства здійснюють тестові виїзди, під час яких випробовують обладнання з дотриманням техніки безпеки. А найближчим часом жителі громади зможуть побачити роботу обрізувача дерев на території нашої громади.

Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади. Виконавчий партнер проєкту у Полтавській області – БО «Світло надії».

Кобеляцька міська рада вкотре висловлює слова вдячності партнерам за можливість зробити громаду екологічно безпечною.