Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.11.2023 15:24

До уваги керівників приватних сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств!

6543a30724f7b__photo7.jpg

На виконання п.13 доручення Полтавської ОВА під час збиральних робіт та перевезення сільськогосподарських культур дотримуватися вимог щодо граничних обмежень фактичної маси транспортних засобів і недопущення прийому та відвантаження на елеваторах і приймальних пунктах Полтавської області перевантаження транспортних засобів.

У разі перевищення фактичного значення максимальної або осьової маси зазначеної у Правилах дорожнього руху, затверджених постановою КМУ від 10.10.2001 року № 1306, транспортний засіб вважатиметься великоваговим. Вимоги для його проїзду встановлено Правилами проїзду великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами…., потребуватиме отримання спеціального дозволу на участь у дорожньому русі отриманого від відповідального підрозліду Національної поліції або документа про внесення плати за проїзд таких транспортних засобів.

Закликаємо керівників приватних сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств Кобеляцької громади дотримуватися Правил дорожнього руху, затверджених постановою КМУ від 10.10.2001 року № 1306.