Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.11.2023 15:06

38 сесія Кобеляцької міської ради. Коротко основні моменти:

65424d364cee7__1.jpg

Внесли зміни до бюджету громади та розподілили кошти від перевиконання доходної частини бюджету у сумі 11,3 млн грн. З них 2,6 млн грн спрямували на виплату одноразової матеріальної допомоги жителям громади.

Іншу частину коштів виділили на утримання закладів освіти громади – підвіз учнів до навчальних закладів, придбання харчування для закладів дошкільної освіти, оплата енергоносіїв тощо. Виділені кошти для КП «Водоканал Плюс» на підготовку до роботи у зимовий період – придбання піску, промислової солі та паливно-мастильних матеріалів.

Також виділені кошти на виготовлення меморіальних дощок загиблим військовим; поточні ремонти закладів культури.

Окрім того, були виділені кошти на стимулювання працівників соціальної сфери та на фінансування окремих місцевих програм.

Опрацювали й майнові питання. Серед них передача обладнання для об'єкта критичної інфраструктури КП «Водоканал Плюс» для пункту незламності. Готуємося до викликів на кшталт блекаутів і перебоїв у роботі енергетичної системи.

Окремий блок – земельні питання. Цьому передували звернення від громадян та с/г виробників. По кожному з них проходили обговорення у профільній комісії.

У «Різному» озвучили звернення жителів села Шенгури щодо реорганізації амбулаторії загальної практики сімейної медицини та звернення місцевих аграріїв після зустрічі з фахівцями Департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації щодо передачі в оренду сільськогосподарським товаровиробникам полезахисних смуг прилеглих до їх земельних ділянок.

У ході роботи засідання по деяких питаннях тривали дискусії, та все ж, переважна більшість з них була підтримана депутатським корпусом.

Дякуємо ЗСУ за можливість мирно жити та розвивати наш край.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg