Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.10.2023 10:58

Робота у профільних комісіях

653f70254461f__14.jpg

30 жовтня під головуванням Василя Кіптілого відбулося засідання постійної комісії міської ради мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції.

У засіданні взяли участь заступник міського голови Михайло Брейко, депутати міської ради: Володимир Гречаний, Наталія Крайнюк та Віталій Немудрий, керівники відділів апарату виконавчого комітету міської ради.

Комісія підтримала внесення змін до Положення про місцеву пожежну частину № 2 с. Озера, у частині зміни юридичної адреси та запропонувала затвердити Положення у новій редакції з урахуванням внесених змін.

Також комісія підтримала проєкти рішень щодо затвердження Положень про відділи апарату Виконавчого комітету міської ради та внесення змін до Положення про старосту старостинського округу. Останнім проєктом рішення передбачається внесення змін у частині виконання старостами міської ради окремих завдань адміністратора Центру надання адміністративних послуг у старостатах.

У ході роботи засідання були розглянуті й інші питання, які належать до компетенції роботи профільної комісії.

Цього дня депутати опрацювали п’ять питань, які рекомендували до розгляду на тридцять восьмій сесії міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 31 жовтня 2023 року.

11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg