Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.10.2023 08:48

Робота у постійних комісіях

653f51be1b41a__3.jpg

У рамках підготовки до чергової сесії міської ради минулого тижня працювали профільні постійні комісії.

На засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку, яку провів Микола Андрієнко депутати розглядали питання щодо надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою; укладення додаткових угод до договорів оренди тощо.

Комісією з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та партнерських зв’язків, яку очолює Вікторія Омеляненко, було опрацьовано питання внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Кобеляцька міська лікарня» Кобеляцької міської ради на 2022-2023 роки та затвердження Програми фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства «Екопарк» та інші.

Комісія під головуванням Миколи Попика – з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва ознайомилася зі змінами до Програми забезпечення діяльності Місцевої пожежної команди № 2 с. Озера на 2023 - 2024 роки та підтримала надання дозволу на розроблення детального плану території частини с. Світлогірське.

Комісія з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін, яку очолює Таміла Шевченко розглянула питання, які стосувалися виконання бюджету громади за дев'ять місяців 2023 року; майнові питання – передачі,  списання та надання в оренду майна комунальної власності; створення групи продовженого дня у Придніпрянській гімназії та ряд інших.

У ході опрацювання питання «Про внесення змін до показників бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2023 рік» комісія рекомендувала фінансовому управлінню доопрацювати даний проєкт рішення та повернутися до його розгляду повторно. Тож, 30 жовтня, комісія прийме своє остаточне рішення по даному питанню.

Члени профільних постійних комісій детально опрацювали питання, які були включені до проєкту порядку денного пленарного засідання. Ряд з них було рекомендовано залишити на доопрацювання, деякі – зняти з розгляду порядку денного.

Підготовка до тридцять восьмої сесії Кобеляцької міської ради триває.

1.jpg 10.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg