Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.10.2023 11:19

Пункт незламності готовий до роботи

653a20f64dd69__1.jpg

Завдяки проєкту «Електрозабезпечення громад – SOS», який реалізовувався громадською організацією «Дана-Центр», Українським Фондом Швидкого Реагування, який втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США (Department of State (StateDept) пункт незламності, який діє на території комунального підприємства «Водоканал Плюс», повністю забезпечений необхідним обладнанням, а саме: дизельним генератором, автономною 3кВт сонячною станцією, електрокип'ятильником, подовжувачами та бензопилою.

Керівництво міської ради спільно з комунальним підприємством також долучилося до облаштування приміщення. У пункті незламності зроблено ремонт, облаштовано ігрову зону для малечі, встановлено лави та є альтернативне опалення, щоб жителям громади, під час тривалого відключення електроенергії було комфортно.

У разі порушення сталої роботи систем життєзабезпечення населення в зимовий період у Пункті незламності можна зігрітися, випити чаю, під'єднатися до інтернету та підзарядити гаджет.

Водночас прохаємо жителів міста не навантажувати Пункт незламності без крайньої потреби, тобто стабілізаційних відключень електроенергії.

Керівництво міської ради, депутатський корпус та жителі дякують благодійникам за неоціненний внесок в облаштування пункту незламності. Ваша допомога є важливим свідченням небайдужості та доброти. Сподіваємося на подальшу активну співпрацю та взаємодопомогу у вирішенні важливих питань Кобеляцької громади.

Разом ми – сильні! Разом – ми переможемо!

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg