Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.10.2023 16:21

«ПРАЦЮЙ!» — це соціальний проєкт від Благодійний фонд "АІК"

652e8a5db5e6e__photo_2023-10-17_12-06-17.jpg

🤝 Ви представники бізнесу, які готові працевлаштовувати людей з інвалідністю, ветеранів та ветеранок? Тоді доєднуйтесь на онлайн-презентацію платформи «ПРАЦЮЙ!»

👉 Що це за платформа

«ПРАЦЮЙ!» — це соціальний проєкт від Благодійний фонд "АІК", який покликаний допомогти людям з інвалідністю швидко знайти роботу.

👉 Чому це може зацікавити представників бізнесу

Сфера зайнятості дуже важлива в контексті інклюзивного відновлення України. Тому такі ініціативи — це можливість для роботодавців розвивати політику рівності та інклюзивності у своїх компаніях.

👉 Що буде на презентації

Запрошені спікери поділяться своєю експертністю та успішними кейсами у сфері інклюзивного працевлаштування. Серед них Дмитро Щебетюк (засновник «Доступно.UA»).

Експерти розкажуть про ▪️ етику в спілкуванні, ▪️ як зробити робочий простір доступним для всіх, ▪️ законодавчі аспекти, ▪️ особливості працевлаштування і повернення ветеранів та ветеранок у компанії. А також поділяться успішними практиками.

👉 Де й коли пройде презентація

21 жовтня (субота), 10:00, Zoom 🔗 Для реєстрації заповніть форму:
https://bit.ly/3ZVj9H3

Опис зображення: колаж, на якому зібрано семеро людей — троє чоловіків та четверо жінок. Над ними відкритий ноутбук, на екрані напис «онлайн презентація АІК». Текст на картинці: платформа для працевлаштування людей з інвалідністю, ветеранів та ветеранок.

photo_2023-10-17_12-06-17.jpg