Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

12.10.2023 13:32

Загинув ще один захисник ЗСУ - Андрій Ярський

6527cb2b2ffd9__Слайд2.JPG

Шановні жителі Кобеляцької громади загинув ще один наш земляк, щирий патріот своєї держави, житель міста Кобеляки – Андрій Ярський.

Церемонія поховання воїна відбудеться наприкінці цього тижня. Про дату та час повідомимо додатково.

Просимо жителів гідно зустріти та провести в останню путь військовослужбовця, який поклав своє життя за свободу і незалежність України, створюючи живий коридор шани та поваги.

Вічна Слава Герою! Щирі співчуття рідним.

Довідково: Андрій Ярський народився 24 травня 1975 року. У 1984 році переїхав з батьком у с. Світлогірське, де і отримав неповну середню освіту. По закінченню Світлогірської школи навчався у тодішньому Комсомольському гірничо-збагачувальному технікумі.

По закінченню навчання проживав у місті Кобеляки. Мав родину. Займався будівельними роботами та найбільше полюбляв ландшафтний дизайн. Останній час проживав з батьком - Олександром Борисовичем Ярським, який добровольцем пішов у зону АТО.

З перших днів війни, а саме, 24 лютого 2022 року, Андрій був призваний 3 відділом Полтавського РТЦК та СП Полтавської області захищати нашу державу від посягань ворога. Служив кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7311 військової частини А704. Має нагороду «За оборону рідної держави».

10 жовтня 2023 року Андрій Ярський внаслідок отриманих поранень не сумісних з життям загинув у районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області.

Товариський, добрий, чесний, позитивний та найголовніше – патріот своєї держави. Саме таким запам’ятають його рідні, друзі, однокласники, побратими.

У Героя залишилась донька та близькі родичі.