Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.10.2023 15:56

Відзначили Міжнародний День людей похилого віку

651d60fc1ef07__1.jpg

З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку працівниками відділення денного перебування Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради, 3 жовтня 2023 року, було проведено святковий захід «Схилилась осінь на порозі».

Виконуюча обов’язки директора Центру Ніла Сулима привітала відвідувачів установи зі святом, побажала їм мирного неба над головою, добробуту і всіляких життєвих гараздів, поваги, тепла, турботи близьких і рідних людей, міцного здоров’я та довгих років життя.

З концертною програмою до слів вітань долучилися артисти Центру культури і дозвілля Кобеляцької міської ради та самодіяльний хор «Ветеран», які виконали  українські пісні, театральні сценки та розповіли захопливі гуморески.

Цього дня відвідувачів Центру приємно здивували спонсори – керівники ПрАт «Кобеляцький завод продовольчих товарів «Мрія» Сергій Корнієнко та Кобеляцького хлібзаводу Ніна Тихоненко,  які люб’язно надали для них солодощі. Запашні пряники та духмяні пироги спечені з душею та добрими намірами додали святу особливої гармонії.

У рамках заходу відвідувачі моли можливість переглянути виставку вишивки, художніх виробів та виробів декоративно-прикладного мистецтва, яку для них організували працівники Центру.

1.jpg 2.jpg 3.jpg