Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.10.2023 16:34

Із пленарного засідання

651c1872789d9__3.jpg

03 жовтня 2023 року відбулася тридцять сьома сесія Кобеляцької міської ради восьмого скликання, яку провів виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко.

На сесії зареєструвалось 18 депутатів із 26, тож кворум для прийняття рішень було дотримано.

У роботі сесії взяли участь заступники міського голови: Михайло Брейко, Олена Стаднікова та Сергій Омельченко, керівники структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, депутати Полтавської районної ради та представники ЗМІ.

Хвилиною мовчання депутати та запрошені вшанували пам’ять військових та цивільних, які загинули на війні, яку розпочала росія. 

До порядку денного депутати включили п’ятдесят три питання. Більша частина з яких – земельні. Всі вони були детально опрацьовані членами профільної комісії, тому без обговорень та більшістю голосів депутати їх підтримали. Під час розгляду питання щодо продовження дії договору оренди земельної ділянки на 20 років, то депутати не погодили надання в оренду земельної ділянки та такий великий термін, зауваживши, що термін дії договору на вказану земельну ділянку ще не закінчено.

У ході роботи депутати також підтримали створення груп продовженого дня у закладах загальної середньої освіти Кобеляцької громади. Зі слів керівника відділу освіти Дмитра Жугана, групи продовженого дня будуть діяти у трьох міських закладах освіти та Дашківській, Іванівській, Озерській, Світлогірській й Шенгурівській гімназіях.

Своїм рішенням депутати підтримали передачу КП «Водоканал Плюс» Кобеляцької міської ради 47 контейнерів для роздільного збору сміття.

За підсумками голосування три питання не набрало необхідної кількості голосів для прийняття рішення.

У «Різному» Василь Фещенко ознайомив присутніх з відповідями, які надійшли на звернення депутатів міської ради, які були прийняті на попередньому пленарному засіданні та стосувалися сплати податків в умовах воєнного стану, тарифів, регулювання чисельності диких кабанів та обігу наркотичних рослин.

З протоколами результатів поіменного голосування можна ознайомитися за посиланням.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg