Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.10.2023 15:28

Реалізація проєкту "Кобеляки без сміття: встановлення контейнерів для сортування відходів» у рамках конкурсу «Екологічні ініціативи Полтавської області»

651ab76c63d9d__3.jpg

У рамках реалізації конкурсу «Екологічні ініціативи Полтавської області» для комунального підприємства «Водоканал Плюс» Кобеляцької міської ради придбано 47 контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Нагадаємо, що цьогоріч жителями громади було подано чотири проєкти. Переможцями стали два – «GREEN ENERGY («Зелена енергія», облаштування екозони для відпочинку с. Шенгури Полтавського району Полтавської області)» та проєкт «Кобеляки без сміття: встановлення контейнерів для сортування відходів».

На реалізацію останнього, за рахунок рівнозначного співфінансування з обласного та міського бюджетів, було придбано контейнери для роздільного збирання твердих побутових відходів.

Закликаємо жителів громади не забувати сортувати відходи вдома та викидати його у відповідності до кольорів контейнерів: синій для паперу, жовтий – пластику і зелений для скла.

Будьмо свідомими.

1.jpg 2.jpg 3.jpg