Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.09.2023 09:07

Робота у профільних комісіях

6517bb055b783__3.jpg

У рамках підготовки до тридцять сьомої сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання 29 вересня під головуванням Василя Кіптілого відбулося засідання постійної комісії міської ради мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського порядку, законності та запобігання корупції.

Участь у роботі засідання взяли виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко, його заступники Сергій Омельченко та Михайло Брейко, керівники відділів апарату виконавчого комітету міської ради.

Під час розгляду питання «Про внесення змін до Регламенту Кобеляцької міської ради восьмого скликання» члени комісії вирішили детально вивчити дане питання та розглянути його на наступному засіданні. Для більшої інформованості депутатського корпусу про зміни, які планується внести до головного документу роботи ради, рекомендовано обговорити їх під час роботи сесії у «Різному».

Наступним питанням члени профільної комісії підтримали внесення змін до структури апарату Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради. Зміни стосуються посад спеціалістів відділу Центр надання адміністративних послуг, для приведення їх відповідно до класифікатора професій.

У ході роботи засідання депутати також обговорили питання надання послуг соціального характеру у старостинських округах.

1.jpg 2.jpg 3.jpg