Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.09.2023 15:33

Профільна комісія розглянула земельні питання

6514212e7e93c__IMG_7597.JPG

27 вересня під головуванням Миколи Андрієнка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

У засіданні взяли участь виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко, заступники міського голови Сергій Омельченко та Михайло Брейко, депутати міської ради: Василь Рафальський, Ольга Татарко, Павло Голтвянський, Роман Киценко, Анатолій Кривуля, Ніна Ясинська та Василь Кіптілий, Микола Попик,  начальник відділу земельних ресурсів апарату виконавчого комітету міської ради Віталій Миркало, депутати районної ради Олександр Ломаков та Олег Решетило.

Депутати опрацювали питання:

- надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі при посвідченні права власності;

- затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі;

- затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби та передачі їх в оренду;

- надання дозволів на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, з метою встановлення малих архітектурних форм;

- затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти з подальшою передачею в постійне користування та інші.

Загалом комісія розглянула 46 питань. Одне з яких було зняти на доопрацювання, та одне – депутати рекомендували включити додатково. По усіх питаннях порядку денного профільна комісія прийняла відповідні висновки.

У ході роботи засідання Микола Попик ознайомив членів профільної комісії з листом Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації, який надійшов у відповідь на звернення депутатів міської ради щодо надання спеціальних дозволів на відлов диких кабанів із живої фауни на території Кобеляцької громади.

«У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану,  рішенням Ради оборони Полтавської області від 18.08.2022 року № 22 «Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави», введеного в дію розпорядженням начальника Полтавської ОВА від 31.08.2022 № 245, заборонено на період дії воєнного стану проведення полювання на території Полтавської області» – йдеться у листі.

IMG_7586.jpg IMG_7591.jpg IMG_7597.jpg IMG_7601.jpg IMG_7604.jpg IMG_7606.jpg