Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

25.09.2023 11:24

Золота осінь в екопарку

651143b1d1a0d__2.jpg

Восени у Кобеляцькому екопарку панує особлива атмосфера. Дерева стоять різнокольорові: зелені, жовті, багряні. Повітря чисте і свіже. Тож і відпочинок в цю пору в парку незвичайний. Під останніми теплими променями сонця ніжаться звірята та радо зустрічають гостей. Усі охочі можуть не просто завітати на гостину до пухнастиків, а й прихопити для них смаколиків, а саме: бурячків, капусти чи гарбузів.

Після прогулянки та годівлі тварин, ви теж зможете підкріпитися, адже на території облаштовані бесідки та мангальна зона. Вдосталь місця і для активностей. Пограйте з друзями в м’яча або, наприклад, в теніс.  

Чудовою традицією є приїзд  школярів на відпочинок. Діти не тільки наповнюються чудовими емоціями, а й вчаться бережно ставитися до природи, спостерігаючи за поведінкою улюбленців наживо.

Радіємо, що вересень дарує тепло, проте зовсім скоро настане холод. Поспілкувавшись з директором екопарку Сергієм Фроловим, дізналися, що у закладі триває підготовка до зимового періоду - облаштування вольєрів та заготівля кормів. Керівник закладу зазначає: “ У нашому господарстві живе чимало тварин. Хвилюємося, що їжі для них буде замало. Прохаємо жителів Кобеляччини поділитися овочами, фруктами чи зерном. Зверталися за допомогою до місцевих фермерів та шкода, що підтримки не отримали.”

Осіння пора багата врожаєм. Відвідайте екопарк та прихопіть з собою смачненьке для звірів. Потурбуйтеся про наших менших друзів.

1.jpg 2.jpg 3.jpg