Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.09.2023 09:21

У громаді реалізовано проєкт «Гроші на теплу зиму»

650d3296cb204__2.jpg

На початку опалювального сезону внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Кобеляцької громади та підпадають під вразливі категорії мали можливість оформити від БФ «Карітас Полтава» допомогу у рамках проєкту «Гроші на теплу зиму».

Дана програма передбачає одноразову грошову виплату на відшкодування комунальних послуг у зимовий період 2023-2024 років на домогосподарство. Реалізується проєкт БФ «Карітас Полтава» за підтримки Католицької служби допомоги (CRS) та Caritas Ukraine.

Цього дня спеціаліст фонду опрацювали документи 141-ї переміщеної особи. Після реєстрації, та у разі позитивного висновку, кошти будуть зараховані на персональні банківські картки заявників.

Проєкт «Гроші на теплу зиму» це цільова допомога не лише на компенсацію відшкодування комунальних послуг, а й на закупівлю паливних матеріалів (дрова, брикети). Ця частина проєкту уже була реалізована для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашій громаді.

Загалом даним масштабним проєктом скористалося близько 300 внутрішньо переміщених осіб, які належать до вразливих категорій та мешкають у Кобеляцькій громаді.

Дякуємо нашим партнерам БФ «Карітас Полтава» за те, що завжди відкликаєтеся на наші запрошення. Ви робите чимало добрих та важливих справ. Ваша допомога є неоціненною у наданні підтримки усім, хто цього потребує.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg