Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.09.2023 11:13

Відбулося чергове засідання робочої групи з розробки проекту Стратегії розвитку громади на період до 2027 року

65016f3e83a5e__IMG_6996.JPG

Днями за участі залученого незалежного консультанта зі стратегічного планування Ірини Коври, профільного заступника міського голови Сергія Омельченка, членів робочої групи та активних мешканців громади відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку.

У ході роботи засідання досить жвавого були обговорені технічні завдання, які входять до «Дерева цілей» Стратегії, та які пропонуються до реалізації. З цього приводу були висловлені слушні зауваження, доповнення та пропозиції.

З метою напрацювання якісного стратегічного документу була внесена пропозиція додатково провести фокус групи у кожному старостинському округу. Спільно з фахівцями відповідних напрямів будуть переглянуті напрацьовані оперативні цілі та завдання.

На завершення, Ірина Ковра зазначила, що одним з наступних етапів розробки Стратегії є збір пропозицій (ідей) проєктів від представників громади (юридичних та фізичних осіб), на основі яких формується План заходів з реалізації Стратегії розвитку Кобеляцької територіальної громади на 2024-2027 роки.

Тож було прийнято рішення оголосити збір пропозицій (ідей) проєктів до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Кобеляцької територіальної громади з 11 вересня 2023 року до 25 вересня 2023 року.

Проектні ідеї мають відповідати формі технічного завдання (додаток 2).

Ми всі розуміємо важливість даного документу, тому маємо робити все, щоб підвищити якість життя в громаді не тільки її постійним, але й новим мешканцям також.

Робота над розробкою Стратегії розвитку громади продовжується.

IMG_6988.jpg IMG_6992.jpg IMG_6994.jpg IMG_6996.jpg