Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.09.2023 11:50

Майже 12 тисяч осіб на Полтавщині скористалися електронними довірчими послугами від ДПС

64f83d34a5474__Е-ключ.jpg

Для зручного та сучасного спілкування в онлайн форматі, подання звітності, отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом, ДПС впроваджено якісні електронні сервіси. Обов’язковою умовою використання яких є кваліфікований електронний підпис.

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області звертають увагу, що платники та громадяни Полтавщини, можуть отримати сертифікати ключів онлайн  або, звернувшись до відокремлених пунктів реєстрації, які розташовані за адресами: м. Полтава, вул. Європейська, 155, поверх 1, зал № 1, кімната 1, м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, поверх 1, кімната 102.

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової протягом січня – серпня 2023 року фахівцями сектору реєстрації користувачів сформовано 11868 сертифікатів відкритих ключів, із них у відокремлених пунктах реєстрації (далі -  ВПР) м. Полтави – 7846 та м. Кременчука – 4022. Електронні довірчі послуги отримали 3216 юридичних осіб і 2356 фізичних осіб. Тільки у серпні поточного року працівники податкової служби сформували платникам 890 сертифікатів відкритих ключів.

Звертаємо увагу, що у платників є можливість повторного формування сертифікатів за електронним запитом (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates), який матиме строк чинності до 2 років, а також дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини