Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.09.2023 14:48

У Кобеляках відбулася перша гра чемпіонату України з футболу

64f5c416ed13c__Слайд1.JPG

На початку вересня стартував сезон чемпіонату України з футболу 2023/2024 серед жіночих команд. В якому беруть 16 команд поділених на дві групи по 8 у кожній. Як ми уже повідомляли, що збірна команда Полтавщини потрапила до Першої ліги групи «Б».

Кобеляччина вперше в історії приймає у себе спортивний захід такого масштабу. І вперше – кобеляцька жіноча команда «Лідер» потрапила до збірної команди Полтавської області на чемпіонаті України з футболу.

Гра проходила у суботу, 02 вересня, на міському стадіоні «Колос». До складу збірної команди «Лідер» ввійшли юні футболістки Кобеляцької ДЮСШ – Вікторія Дубина, Юлія Поберій, Вікторія Савченко, Оксана Хруль, Дар’я Гребенюк, Юлія Сабірова, Єлизавета Гуєвська, Вікторія Жук та Юлія Максимчук. Тренер – Руслан Сабіров.

Відповідно до жеребкування, дівчата зіграли з командою «Металург» (м.Запоріжжя). Гра вдома нашим футболісткам принесла приголомшливу перемогу – 10:0, з них – 4 м’ячі забили наші дівчата: 3 - Дар’я Гребенюк та 1 – Юлія Поберій.

Наступний тур відбудеться 9 вересня 2023 року о 11:30. Команда «Лідер» прийматиме київський «Атекс».

Організатори та учасники чемпіонату дякують місцевим службам, які були задіяні під час проведення змагань – поліції, медикам та працівникам ДСНС.

У групі «Б» також гратимуть команди: «Сістерс» м. Одеса, «Атекс» м. Київ, «Металург» м. Запоріжжя, «Жайвір» м. Шпола, «Юність» м. Чернігів, «Оболонь» м. Київ, «Кривбас-2» м. Кривий ріг.

Переглянути матч можна за посиланням:

зображення_viber_2023-09-04_14-18-24-910.jpg