Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

23.08.2023 15:09

Опрацювання матеріалів до чергової сесії міської ради

64e5f6e8e8df2__3.jpg

Сьогодні, 23 серпня, Микола Попик провів засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва.

У ході засідання депутати розглянули затвердження програми фінансової підтримки Госпрозрахункового комунального підприємства «Переволочанське» на 2023 – 2025 роки.

Голова профільної комісії Микола Попик детально ознайомив членів профільної комісії з порядком надання та використання коштів бюджету міської територіальної громади на підтримку комунального підприємства.

Керівник підприємства Роман Партика наголосив на необхідності матеріально-технічного оснащення, а саме придбанні генератора, мотопомпи, помпового обладнання, запасних частин, паливо-мастильних матеріалів, комплектуючих для транспортних засобів та іншого обладнання, яке вкрай необхідне для надання якісних послуг 1600 абонентам, які мешкають у старостинських округах.

Головною метою затвердження даної програми є забезпечення належної й безперебійної роботи підприємства з надання населенню послуг з водопостачання, водовідведення та задоволення інших потреб шляхом систематичного здійснення виробничо-господарської діяльності.

Насамкінець, дане питання було рекомендовано включити до проєкту порядку денного чергової сесії міської ради.

1.jpg 2.jpg 3.jpg