Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

23.08.2023 12:52

Робота у профільних постійних комісіях

64e5d6e7af0f5__1.1.jpg

У рамках підготовки до чергової сесії міської ради, 22 серпня, відбулося засідання мандатної комісії та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського порядку, законності та запобігання корупції під головуванням секретаря – Наталії Крайнюк.

Депутати розглянули низку профільних питань. Зокрема, ознайомилися з проєктом рішення, яким передбачена участь Кобеляцької міської ради та ККП «Водоканал Плюс» у проєкті «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку». У рамках якого було проведено анкетування жителів громади, написання плану реагування, яким передбачається упорядкування території й створення екологічно-безпечного середовища для жителів нашої громади. Завершальним етапом участі буде подання проєктної заявки на конкурс, для залучення грантової підтримки в розмірі 12 тис. доларів. Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Члени комісії погодили внесення змін до структури апарату Виконавчого комітету міської ради та її виконавчих органів. Даним проєктом рішення запропоновано перейменувати два відділи апарату виконавчого комітету міської ради для приведення їх у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Також члени профільною постійної комісії рекомендували заслухати на пленарному засіданні інформацію керівника Решетилівської окружної прокуратури про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури упродовж І півріччя 2023 року.

Загалом цього дня члени профільної комісії опрацювали чотири проєкти рішень, з якими можна ознайомитися на сайті міської ради.

1.1.jpg 2.2.jpg 3.3.jpg