Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.08.2023 13:25

Невимовний біль, розпач, сльози… розбите серце рідних

64e48d22f03d3__i139827.jpg

Сьогодні жителі села Мартинівка, Красненського старостинського округу, та вся Кобеляцька громада попрощалася з гідним сином, патріотом, мужнім захисником – Сергієм Ретізником, якому назавжди залишиться 30.

Героя зустрічали живим коридором слави. Мешканці Мартинівки та навколишніх сіл на колінах з прапорами та квітами вшанували світлу пам'ять загиблого.

Попрощатися з ним зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, місцева влада та небайдужі мешканці громади. Поховали захисника на цвинтарі в с. Мартинівка.

Стрілень-санітар 3 відділення морської піхоти 1 взводу морської піхоти 2 роти морської піхоти ВЧ А4635, матрос Ретізник Сергій Васильович загинув 15 серпня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу під час бойового зіткнення із силами противника біля населеного пункту Урожайне Волноваського району, Донецької області. У ході виконання завдання був вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину виявив мужність та стійкість.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини… Сергій Ретізник поповнив ряди небесного війська й назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав, любив і шанував його.

Виконавчий комітет та депутатський корпус Кобеляцької міської ради висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого.

Вічна слава Герою! Царство небесне нашому захиснику…

ДОВІДКОВО:

Ретізник Сергій Васильович народився 09 лютого 1993 року в с. Мартинівка колишнього Кобеляцького району.

По закінченню 9-ти класів Мартинівської школи І-ІІ ступенів навчався у Кобеляцькому професійному аграрному ліцеї на повара. Працював у місцевого фермера трактористом.

23 травня 2023 робу був призваний на строкову військову службу третім відділом Полтавського РТЦК та СП.

У Сергія залишилась дружина Анна і чотирирічна донечка Яна, батьки: Світлана Андріївна і Василь Миколайович та сестра – Юлія.

64e376090d20e__Слайд1.jpg