Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.08.2023 14:51

Вітання в День народження для Марії Карнаух

64d4cf44ab790__IMG-7bdd106ea740a146a26e5d1d63d4e5a0-V.jpg

Днями свій 87-й День народження святкувала жителька міста Кобеляки, колишній депутат міської ради кількох скликань та член виконавчого комітету міської ради, ветеран праці, дитина війни та людина з активною громадською позицією – Марія Федорівна Карнаух.

Вітали іменинницю секретар міської організації ветеранів Олександра Северин та завідувачка відділення денного перебування Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради Інна Богданова.

З побажаннями здоров’я, мирного неба та родинного тепла гості передали від міської влади для іменинниці букет квітів та невеликий подарунок, як свідчення поваги та вдячності Марії Федорівні за її життєвий шлях, сумлінну працю.

Все своє трудове життя Марія Федорівна пропрацювала медичною  сестрою у Ліщинівському психо-неврологічному будинку інтернаті, надаючи медичну допомогу його мешканцям – особам з інвалідністю та громадянам похилого віку.

Ця працелюбна жінка довгі роки була серцем і душею колективу, очолювала профспілковий комітет установи, вирішувала проблемні питання в роботі і житті своїх колег. Її активна громадська позиція допомагала вирішити складні соціально-побутові питання тому, жителі міста Кобеляки неодноразово обирали її депутатом Кобеляцької міської ради та членом Виконавчого комітету.