Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.08.2023 14:44

Із засідання виконавчого комітету

64ca49438a180__photo1690977169-(1).jpg

Днями, відбулося засідання виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, яке провів Василь Фещенко. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього члени виконавчого комітету розглянули 70 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Члени виконкому проголосували за розширення переліку послуг, які громадяни можуть отримати в ЦНАПах . Незабаром учасники бойових дій, їхні сім'ї, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також родичі загиблих захисників і захисниць матимуть змогу звернутися до ЦНАПу у м.Кобеляки та отримати ще більше необхідних адмінпослуг, наприклад: офіційно встановити свій статус; отримати чи замінити посвідчення; одержати витяг з Єдиного державного реєстру ветеранів війни; отримати грошову допомогу чи компенсацію та інші.

У процесі засідання  також ухвалено рішення, що стосувались  захисту прав дітей, благоустрою, комунальної сфери, надання матеріальної допомоги та майнових питань.

Також розглянуто колективне звернення місцевих підприємців щодо режиму роботи закладів громадського харчування після  21:00. Членами виконавчого комітету одноголосно прийнято рішення продовжити роботу закладів до 22:00, але в режимі “їжа із собою”.

 

photo1690977169.jpg